Duyurular

2018-2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Başvuruları Başlıyor ( Bilgi almak için tıklayınız. )

ÜNİVERSİTEMİZDEN DİĞER ÜNİVERSİTELERE GİDECEK VEYA GİTMİŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN TARİHLER:

Bahar Dönemin de ( 2.Dönem’ de  ) ekle sil formlarının Üniversitemize gönderilme tarihi için son tarih: 23 Şubat 2018

DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN ÜNİVERSİTEMİZE GELECEK VEYA GELMİŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN TARİHLER:

Bahar Dönemin de ( 2.Dönem’ de  ) ekle sil formlarının Koordinatörlüğümüze teslim edilmesi için son tarih: 23 Şubat 2018

NOT:  Farabi Değişim Programı işleyişine göre belirli aralıklarla yeni eklemeler yapılacaktır.  Farabi Değişimi ile Üniversitemize Gelen ve Üniversitemizden Giden Öğrenciler Üniversitemiz Farabi Değişim Takvimini takip etmeleri zorunludur. Süresi içerisinde teslim edilmemiş evraklar teslim alınmayacaktır. Öğrencilerin Dikkatine !!!

TAYFUR POLAT
Güncelleme : 21.02.2018 14:51:09