Farabi Değişim Programı Kasım Ayı Bursunun Yatırılması İçin İstenen Evraklar

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Farabi Değişim Programı ile diğer Üniversitelere Giden öğrencilerimize Kasım ayı bursunun yatırılması için;

*** Sosyal Güvenlik Kurumundan ( SGK ) , Herhangi bir sigortasının olmadığına dair SGK hizmet döküm belgesini ( yeni tarihli ) imzalı/onaylı olarak alıp,  belgeyi en geç 29 Kasım 2017 Çarşamba gününe kadar  farabi@siirt.edu.tr  e-mail adresine tarayıcıdan taratılarak veya fotoğrafı çekilerek gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarih ' te belgenin gönderilmemesi durumunda ilgili öğrenciye burs ödemesi yapılmayacak, sonraki aylarda ödeme yapılacaktır. İstenilen belge gönderildikten sonra burslar 1- 8 Aralık tarihleri arasında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire başkanlığınca yapılacaktır. Belirtilen son gün tarihi ile burs ödemesi hesabınıza aktarılmamış ise Koordinatörlüğümüz ile iletişime geçiniz.

TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495
Farabi