2018-2019 Akademik yılı Giden Öğrenci % 30 luk Burs Ödemesi ve Öğrenci Nihai Raporu Hakkında ( Önemli )

2018-2019 Akademik yılında Üniversitemizden diğer Üniversitelere gitmiş olan öğrencilerimizin Bahar Döneminin bitmesi ile Farabi öğrenciliklerinin sona ermesine az bir zaman kalmıştır. % 30' luk Burs ödeme evrakları bu hafta Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına teslim edilecektir. İlgili başkanlık ödemeleri bu hafta Perşembe günü veya Cuma günü arasında  yapacaktır. 27 Mayıs tarihi itibari ile % 30' luk burs ödemeleri hesabına yatmamış veya herhangi bir sıkıntı oluşmuş öğrenci bulunması halinde Koordinatörlüğümüz ile iletişime geçiniz. Diğer bir konu da gidilecek Üniversitede dönemin sona ermesi ile birlikte en geç 10 gün içerisinde Öğrenci Nihai Raporu nu (Renkli kısmı tıklayarak bilgisayar üzerinden doldurup en son kısma imza atmalı) Farabi Kurum Koordinatörlüğümüze göndermeniz gerekmektedir. Alt kısımda Koordinatörlük adresimiz bulunmaktadır. Evrakın daha sağlam Koordinatörlüğümüze ulaşması için Siirt’ te tanıdığı olanlar tanıdığının vasıtası ile evrakı tarafımıza ulaştırır iseler daha iyi olur. Öğrenci Nihai Raporu tarafımıza ulaşmayan öğrencilerin Ders notlarını gösteren Transkript belgeleri ilgili Yüksekokul/Fakültelere gönderilmez. Tarafımıza gönderilecek Transkriptlerin ıslak imzalı ve mühürlü olarak gidilen Üniversite Farabi Koordinatörlüğü tarafından tarafımıza gönderilmesini sağlayınız, ilgili Koordinatörlüğü bu konuda uyarınız. Islak imzalı ve mühürlü olarak gönderilmeyen Transkriptler ilgili Yüksekokul/Fakülte tarafından dikkate alınmamakta ve resmi evrak olarak kabul edilmemektedir.

Siirt Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü adresi: Rektörlük B Blok Kat:2 Kezer Kampüsü / SİİRT

TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495
Farabi