2018-2019 Akademik Yılında Farabi Değişimi ile Üniversitemize Gelmiş olan Farabi Öğrencilerin Dikkatine !!!

2018-2019 Akademik yılında Farabi Değişim Programı ile diğer Üniversitelerden Üniversitemize Gelmiş öğrenciler 2018-2019 Akademik yılında Final ve Bütünleme sınavları sonrası dönemin bitmesi ile birlikte Üniversitemizde eğitim gördükleri Yüksekokul/Fakülteler de Farabi öğrenciliklerinin sona ermesi dolayısı ile ilgili Yüksekokul/Fakülteler sizden ilişik kaydınızı silmenizi ve öğrenci kimliğinizi teslim etmenizi isteyebilir. Siirt Üniversitesinden ayrılmadan önce ilgili Yüksekokul/Fakülte öğrenci işleri ile görüşüp gerekli bilgiyi alınız. Bütünleme sınavları sonrası Üniversitemize Gelen öğrencilerin transkriptleri geldikleri Üniversitelere gönderileceğinden, ilişik kaydı ve öğrenci kimliklerini teslim etmeyen öğrencilerin transkriptlerini ilgili Yüksekokul/Fakülte tarafımıza göndermeyecektir. Bu durumunda Koordinatörlüğümüz de geldiğiniz Üniversiteye Transkript ve katılım belgesi gönderemeyecek ve tekrar Siirt' e gelmek zorunda kalacaksınız. Herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için Yüksekokul/Fakülte öğrenci işleri ile mutlaka irtibata geçiniz.
TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495
Farabi