DERS KAYITLARI HAKKINDA

ÜNİVERSİTEMİZE GELEN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize gelmiş olan öğrenciler. Bahar dönemi ders kayıt işlemlerini Akademik takvimde belirtilen tarihlerde  yapmak zorundadır. Öğrenci şifresi ile ilgili sorunlarda Üniversitemiz ilgili Yüksekokul/Fakülte öğrenci işleri ile irtibat kurunuz. Üniversitelerinde II.öğretim okuyanlar geldikleri Üniversite de belirtilen II.öğretim harç ücretlerini belirtilen tarihlerde ödemelidirler.

ÜNİVERSİTEMİZDEN GİDEN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER

Üniversitemizden diğer Üniversitelere giden öğrenciler Üniversitemizde bulunan öğrenci otomasyonundan ders kaydı yapmayacaklardır. Sadece Feragat eden öğrenciler ders kaydı yapabilirler, feragat eden öğrencilerin feragatlerinin sayılması için Koordinatörlüğümüze ıslak imzalı feragat dilekçelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Üniversitemizde II.öğretim okuyan öğrencilerimiz harç ücretlerini belirtilen tarihlerde ödemelidirler.

Giden Öğrencilerimizin Feragat etme süresi için son tarih 15 Şubat 2018

TAYFUR POLAT (0484) 212-1111 / 3495